Izvor:
23.03.2018 u 21:52
0

NOVI SAD: Preventivni pregledi na Limanu 4 u KCV i Domu zdravlja, knjižica nije potrebna!

Svi zainteresovani Novosađani moći će u nedelju da urade ultrazvučni pregled gornjeg abdomena na odeljenju RTG dijagnostike i ginekološki pregled sa PAPA testom u Domu zdravlja "Novi Sad" na Limanu 4.

Za te preglede nije potrebna zdravstvena knjižica, te je značajno da najpre dođu oni građani koji nemaju zdravstveno osiguranje, navodi se u saopštenju novosadskog Doma zdravlja. Tako se Dom zdravlja "Novi Sad" pridružuje akciji preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod nazivom "Otvorena vrata" koja se održava u nedelju, 25. marta, u svim većim zdravstvenim ustanovama u zemlji u periodu od osam do 16 časova.

U istoj akciji učestvuje i Klinički centar Vojvodine, a u Poliklinici KCV-a će se u isto vreme organizovati ginekološki pregledi i pregledi mladeža, dok će se u Centru za radiologiju organizovati ultrazvučni pregledi abdomena.

Iz KCV-a apeluju da se akciji odazovu oni građani koji takve preglede nisu sprovodili u prethodnom periodu.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter