Izvor:
31.07.2016 u 12:53
0

ČEKA NAS VREO DAN: Ali kiša će nas rashladiti već u… (VIDEO)

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 14 do 22°C, najviša od 33 do 36°C.

U Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jugoistocni. Najniža temperatura oko 22°C, najviša oko 34°C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Prema prognozi vremena za sedam dana, u ponedeljak ujutro i pre podne pretežno sunčano i toplo. Sredinom dana na zapadu, a kasnije po podne i uveče u svim krajevima osveženje, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom. Ponegde je moguća nepogoda sa obilnim pljuskom i gradom.

Za ponedeljak je RHMZ objavio i upozorenje jer će, kako je saopšteno, po podne, uveče i noću doći do lokalne pojave nepogoda sa gradom i obilnim pljuskovima. U utorak i sredu biće promenljivo oblačno i svežije, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom, češćim u brdsko-planinskim predelima. Od četvrtka pretežno sunčano i toplije, samo na istoku Srbije još ponegde moguć popodnevni pljusak i grmljavina.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter