BURNA NOĆ U BEOGRADU: Dve osobe izbodene, 9 povređeno u saobraćajnim nesrećama!

U toku noći u Beogradu, dve osobe su izbodene nožem, dok je u pet saobraćajnih nezgoda povređeno devet osoba.

Oko 04:40 časova, muškarac starosti 32 godine teško je povređen nakon što je izboden nožem u jednom kafiću u ulici Braće Jugovića, nakon čega je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Oko 03:52 sata, nožem je izbodena radnica u kladionici u ulici Braće Savić. Pretrpela je lakše povrede, nakon čega je prevezena u KBC "Zemun", saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kod Pregrevice u Zemunu lakše je povređen muškarac starosti oko 20 godina, nakon čega je prebačen u KBC "Zemun". Na Novom mostu na Adi dve žene (22,38) su lakše povređene oko 20:20 časova, a prevezene su u Urgentni centar.

Na Zrenjaninskom putu, oko 20:25 sati, oboren je pešak (50) i pretrpeo lakše povrede, nakon čega je prebačen u KBC "Zemun". U ulici Vladimira Tomanovića, dve žene (50,30) su lakše povređene oko 21:56 časova i prevezene u Urgentni centar.

Oko 01:47 sati tri osobe su lakše povređene u ulici Petra Pavlovića i povrede su im sanirane na licu mesta. Od hroničnih bolesnika, najviše poziva bilo je od asmatičara.

Hitna pomoć je do 07:00 časova imala 104 intervencije, od kojih 20 na javnom mestu.

U toku jučerašnjeg dana Hitna pomoć imala je 132 intervencije, od kojih 32 na javnom mestu. Dogodilo se i šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teško.

 

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/Aktuelno/net

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost