Izvor:
17.04.2018 u 13:46
0

TROŠAK DO GRČKOG MORA: Kroz Makedoniju još 1,5 evra za putarinu!

Poslednja deonica auto-puta kroz Makedoniju biće otvorena za petnaestak dana na trasi Koridora 10 od Demir Kapije do Smovica kod Đevđelije u dužini od 28,2 kilometra i na njoj će se naplaćivati putarina.

To znači da će svi koji se zapute tim putem u Grčku na more imati dodatni trošak od 1,5 evra, koliko se kroz Makedoniju već plaća na tri mesta. Ministar za transport i veze Makedonije Goran Sugareski naglasio je da se cena neće menjati tokom predstojeće letnje sezone. On je odgovarajući na pitanje kad će biti rešen problem polise osiguranja, to jest „zelenog kartona“, koji je obavezan za naša vozila još samo u Makedoniji i Republici Srpskoj, rekao da su Ministarstvo transporta i Ministarstvo finansija u makedonskoj vladi napravili radnu grupu koja pravi sveobuhvatnu analizu cena.

– Pravi se analiza o cenama koja treba do kraja maja da bude završena i onda ćemo znati nešto više, ne bih sada spekulisao – dodao je ministar.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter