Izvor:
04.06.2018 u 14:41
0

MALINARI BLOKIRALI MAGISTRALNI PUT U PRIJEPOLJU: Na alternativnim pravcima velike gužve!

Magistralni put koji kroz Prijepolje vodi ka Crnoj Gori, odnosno prema centralnoj Srbiji, i jutros je, treći dan zaredom blokiran.

Na magistrali ispred Prijepolja i iz pravca Bijelog Polja i iz pravca Nove Varoši jutros su velike gužve, a u samom gradu je pravi saobraćajni kolaps, jer se na alternativnom pravcu kroz naselje Raišnjevo šleperi i autobusu teško mimoilaze, pa je i taj pravac trenutno neprohodan ili veoma teško prohodan.

– Vozači sa putničkim automobilima jutros se snalaze prolazeći alternativnim pravcima preko Dučeva i Crne stene ali su i tamo gužve pa je za prolazak kroz Prijepolje potrebno nekoliko sati – javljaju vozači iz Prijepolja.

Malinari koji su blokirali magistrali u znak protesta zbog niske otkupne cene, a noćas ih je u nekim momentima na magistrali bilo i do 1.500 kažu da neće odstupiti i traže cenu maline od najmanje 180 dinara.

Prijepoljski malinari očekuju da im se tokom dana pridruže kolege i iz drugih opština Srbije.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter