Izvor:
09.06.2018 u 23:36
0

NEVREME POGODILO OBODE BEOGRADA: Jak pljusak u Zemunu, olujni oblak se kreće ka Pančevu, OPASNOST JOŠ NIJE PROŠLA!

Nevreme koje je proteklih dana paralisalo region, stiglo je i u Srbiju.

U glavnom gradu kiša, praćena grmljavinom, počela je pada oko 15 sati, a prema prognozama ovakvo vreme trajaće čitav dan.

Gusti sivi oblacni nadvili su se nad Beogradom, i uprkos visokoj temperaturi u prvom delu dana, sada se čini da je napolju pozna jesen. Korisnici društvenih mreža prijavljuju da je kiša u nekim delovima grada na putu da napravi potop.

Meteorolozi upozoravaju da postoji i opasnost od leda, ali i od izlivanja velikih količina padavina u kratkom vremenskom roku zbog čega bi moglo da dođe i do problema u saobraćaju, pa vozačima savetuju poseban oprez.

– Snažan grmljavinski oblak sa područja Batajnice prešao je na levu obalu Dunava, prema Borči i Krnjači. Prema prognozama on će se dalje kretati ka Pančevu, tako da se može reći da je Beograd za sada izbegao grmljavinsku oluju – kaže meteorolog Đorđe Đurić i još napominje da do kraja dana postoje ulovi za formiranje jače oluje.

Tokom današnjeg dana područje Borskog okruga pogodiće intenzivni pljuskovi, jak vetar i lokalna pojava grada, upozorio je RHMZ koji je izdao hitno upozorenje za taj kraj.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter