Izvor:
11.06.2018 u 22:32
0

Srbija pouzdan partner u borbi protiv organizovanog kriminala: Stefanović razgovarao sa Malevom!

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa generalnom direktorkom Centra za sprovođenje zakona u jugoistočnoj Evropi Snežanom Malevom.

Stefanović i Maleva ocenili su dosadašnju saradnju kao odličnu i posebno istakli uspešne zajedničke istrage, u kojima je srpska policija učestvovala tokom 2017. godine, zajedno sa kolegama iz regiona.

Pomenute istrage bile su usmerene na suzbijanje krivičnih dela iz oblasti organizovanog kriminala, sa posebnim akcentom na suzbijanje krijumčarenja narkotika i migranata, kao i kompjuterskog kriminala i falsifikovanja novca.

Maleva i Stefanović su se saglasili da je Srbija uvek pouzdan partner u borbi protiv organizovanog prekograničnog kriminala.

Podsećamo da će Republika Srbija tokom 2019. godine predsedavati Centrom SELEC i dati i na taj način svoj doprinos, kako na strateškom, tako i na operativnom nivou.

Telegraf
Foto: MUP Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter