Izvor:
12.06.2018 u 19:30
0

UHAPŠEN NAPADAČ NA SLUŽBENO LICE: Najstroža kazna za osumnjičenog koji se usudio da napadne policajca!

Jedno lice uhapšeno je zbog napada na policijskog službenika kod Lazarevca, do koga je došlo tokom današnjeg pokušaja blokade Ibarske magistrale. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zatražio je najstrožu kaznu za napadača, navodi se u saopštenju.

Policijski službenik N. J. (1990) napadnut je oko 18:30, u mestu Županjac, kod Lazarevca, od strane nekoliko lica koja su pokušala da blokiraju Ibarsku magistralu. Pripadnici MUP uhapsili su P. Ž. (1976), koji je naneo udarac u predelu lica policijskom službeniku, saopšteno je iz MUP-a. Po nalogu tužioca njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na policijskog službenika, navodi se u saopštenju.

– Ovakav mučki napad na pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji je obavljao redovnu dužnost na regulisanju saobraćaja, je apsolutno nedopustiv. Zato tražim najstrožu kaznu za osumnjičenog koji se usudio da napadne policajca, jer samo tako možemo poslati jasnu poruku da će svako ko podigne ruku na policijske službenike dobiti adekvatnu kaznu – istakao je ministar Stefanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/GagiNovakovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter