Izvor:
05.07.2018 u 12:56
0

Vučić: Kineska kompanija zainteresovana za RTB Bor!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je jedna kineska kompanija zainteresovana za učesće na tenderu za RTB Bor, koji će biti raspisan u narednih desetak dana.

On je, obilazeći pogon Tople valjaonice Železare "HBIS Group Serbia" u Smederevu, rekao da je uveren da su Kinezi pokazali interesovanje jer su Srbiju prepoznali kao gostoprimivu zemlju i kao zemlju radnih i marljivih ljudi.

Govoreći o značaju Železare za grad Smederevo, rekao je da je Srbija beskrajno zahvalna kineskim prijateljima koji su pomogli da se reši jedan od najvećih problema u Srbiji.

"Posle dve godine ovo je priča o promenama, uspehu i napretku Srbije i to ne bismo mogli da uradimo bez podrške Kine. Iako postoji poslovica da nema ništa kraće od zahvalnosti, kod nas je ona trajna, jer su sačuvali posao za 5.200 ljudi", poručio je Vučić.

Ti ljudi su, kaže, pokazali da imaju više vere u budućnost i da su sigurniji u Smedererevo.

tanjug.rs
Foto: Twitter/predsednikrs, rtb.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter