Izvor:
16.07.2018 u 18:12
0

MIHAJLOVIĆ: Čestitka mladim matematičarima i informatičarima!

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović čestitala je danas mladim matematičarima i informatičarima koji su osvojili ukupno 14 medalja na takmičenjima u Rumuniji.

"Osvajanjem 14 medalja na takmičenjima iz matematike i informatike pokazali ste ne samo da ste najbolji među svojim vršnjacima i time učinili ponosnim svoje roditelje i profesore, već ste obradovali i sve one koji Srbiju vide kao modernu i razvijenu zemlju, čiju glavnu snagu čine ljudi, a posebno mladi stručnjaci. Vaši uspesi pokazuju da se zemlja najbolje predstavlja sticanjem znanja, predanim radom i neprekidnim usavršavanjem, zahvaljujući čemu, uprkos mladim godinama, već predstavljate primer za druge. Nastavljajući putem kojim ste krenuli, sigurna sam da ćete nas i u budućnosti činiti ponosnim, ne samo osvajanjem medalja na takmičenjima, nego i kao mladi naučnici, preduzetnici i stručnjaci", navodi se u čestitki.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter