Izvor: Tanjug
31.05.2020 u 09:36
0

JOANIKIJE OTVORENO O AKTUELNOM PROBLEMU: Litije nisu pretnja ni ucena

Epoiskop budimljansko-nikšićki Joanikije izjavio je danas da litije koje Srpska pravoslavna crkva organizuje zbog Zakona o slobodi veroispovesti nisu ucena ili pretnja, već jedini način da javno izrazi nezadovoljstvo takvim aktom.

– Za nas je taj zakon nepostojeći jer ga ne priznaju ni narod, ni Crkva. Međutim, mi nemamo nikakav drugi način da izrazimo nezadovoljstvo i opravdani bunt, osim da izađemo na ulicu i da javno, na miran i dostojanstven način, izrazimo protivljenje zbog takvog zakona –  poručio je vladika za podgorički Dan.

SAZNAJTE JOŠ!

ZBOG AJFONKE POTRES U CRNOJ GORI! Mnogi visoki funkcioneri koristili njene „usluge“!

SRPSKA HEROINA DALA ŽIVOT NA KOSOVU: BRANIĆU SRBIJU I KAD BUDEM MRTVA! (GALERIJA)

SVET JE ZANEMEO NA OVE REČI! NISMO KOLONIJA GUBAVACA, NE PRISTAJEMO NA CRNE LISTE!

Nastavak SKANDALA U BIH! Predložen jednomesečni PRITVOR za federalnog PREMIJERA!

On je rekao da ga je u vreme dok je bio u pritvoru najviše bolelo to što je protiv ljudi koji su tražili njegovo oslobađanje primenjena sila i ustvrdio da su prethodno na proteste ubačeni provokatori.

– I to je sramno što se dešava u Crnoj Gori da se na takav način stvara zavada. To su vrlo odvratne metode, po 100 puta oprobane i u komunističko vreme, a koje se, nažalost, produžavaju i u naše vreme. Nikako ne mogu da shvatim, ali ni da oprostim, prebijanje omladine i ubacivanje provokatora. To me je mnogo više zabolelo nego moje pritvaranje – naglasio je Joanikije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter