Izvor: TANJUG
04.06.2020 u 09:06
0

U VRANJU OTKRIVEN PUN KAMION MIGRANATA!

Carinici su u saradnji sa policijom na parkingu jedne kompanije iz Vranja, u tovaru parkiranog kamiona otkrili 13 migranata iz Avganistana.

Slučaj je otkriven juče, kada su službenici carinske ispostave Vranje, na informaciju jedne špedicije, sproveli kontrolu parkiranog kamiona niških registarskih oznaka koji je prevozio sunđer panele iz Grčke ka Srbiji, saopštila je Uprava carine.

PROČITAJTE I OVO

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS U LOZNICI: Otvara obnovljeni deo bolnice i fabriku

NOĆ U BEOGRADU: Hitna intervenisala 60 puta!

UBIJENI AFROAMERIKANAC DŽORDŽ FLOJD BIO POZITIVAN NA KORONA VIRUS!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 6. JUN: Očekuje nas topao i pretežno sunčan dan

HOROSKOP ZA 6. JUN: Bikovi, obratite pažnju na snove

Iako se na kamionu nalazila carinska plomba Severne Makedonije koja nije bila oštećena, vozač je izrazio sumnju da se u tovarnom delu kamiona kojim je upravljao nalazi još nešto sem robe.

Zahvaljujući brzoj reakciji carinika, grupa od 13 mladića iz Avganistana ubrzo je otkrivena, izvedena iz tovara robe na sigurno i predata policiji u dalju nadležnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter