Izvor: Objektiv
04.06.2020 u 22:32
0

ZAPLAKALA PRAVOSLAVNA IKONA: Pojava koja se desila pre godinu ipo

Ikona Arhangela Mihajla ponovo je zaplakala.

Nikom nije jasno šta se to ponovo zbiva na Rodosu, ali Grci kažu u glas samo jedno – ovo je upozorenje, nešto će se dogoditi, treba gledati ka nebu.

OVO MORATE ZNATI

TIJANA AJFON U OZBILJNOM PROBLEMU: Zbog OVOGA joj preti 12 godina zatvora!

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

BESAN PUTIN PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU: Jeste li vi pri sebi (VIDEO)

NE RATUJ PROTIV CRKVE HRISTOVE! Moćnici ovog sveta nam nisu mogli ništa, NEĆEŠ NI TI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

Ista ova ikona poslednji put je zaplakala u oktobru 2018. godine, a meštani ni tada nisu bili spokojni. Potom su se dogodila dva zemljotresa, koja su ih naterala da dešavanja u crkvi shvate malo ozbiljnije.

Ova pojava u pravoslavnom svetu tumači se kao “znak odozgo” i to obično kao loš znak. Suze u očima vernicima sugerišu da moraju da se pokaju i jačaju veru, kao i da se spreme za ozbiljna iskušenja.

Što se nauke tiče, tu nema mnogo mistifikacije. Oni na fenomen gledaju kao na fizičku pojavu, nastalu od kondenzacije vlage. Ipak, ni oni nemaju odgovor zašto tada suze baš oči.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter