Izvor: Blic
05.07.2020 u 22:15
0

Sutra PRVI PACIJENTI u Areni!

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, najavio je večeras da će Kovid bolnica u „Štark areni“, za smeštaj obolelih od korona virusa, sutra do podneva biti spremna za prijem pacijenata.

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, najavio je večeras da će Kovid bolnica u „Štark areni“, za smeštaj obolelih od korona virusa, sutra do podneva biti spremna za prijem pacijenata.

KORONA U SRBIJI

PRESEK STANJA U SRBIJI, JOŠ PETORO PREMINULO OD KORONE: Obolelo 302, na respiratorima trenutno 81 pacijent!

VIRUS SE ŠIRI! EPIDEMIJMA U RASINSKOM OKRUGU BRZO NAPREDUJE: Za 24 sata i 11 novih bolesnika!

KORONA NIJE ZAOBIŠLA USTANOVE: Domovi puni zaraženih!

PANČEVAČKA KOVID BOLNICA zbrinula oko 100 pacijenta, ima obolelih iz Tutuina i Sjenice

JOŠ JEDAN GRAD JE PROGLASIO VANREDNO STANJE: Na snazi su mere protiv širenja KORONE!

 Počeli smo nameštanje privremene Kovid bolnice u Beogradskoj areni. Grad Beograd će posao završiti noćas do 05.00 sati da bi posle nas ušla Vojska Srbije sa krevetima. Arena će sutra do podneva biti spremna za prijem pacijenata – napisao je Vesić na Fejsbuku.

U novoj privremenoj kovid bolnici moći će da bude smešteno 500 pacijenata obolelih od korona virusa.

Prvi pacijenti bi u najveću dvoranu na Balkanu trebalo da budu smešteni već sutra, dok će još 240 mesta biti obezbeđeno u Ortopedskoj bolnici na Banjici koja se vraća u kovid sistem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter