Izvor: Alo.rs
05.08.2020 u 12:08
0

KORONA SLABI: Evo kakva je SITUACIJA zapravo!

U užičkoj Opštoj bolnici trenutno je hospitalizovano 180 pacijenata pozitivnih na kovid-19, izjavila je danas za Tanjug PR Zdravstvenog centra Užice Danijela Vasiljević.

Juče je u užičkoj bolnici bio hospitalizovan 221 pacijent.

OVO MORATE ZNATI

CRVENI METEO-ALARM NA SNAZI U SRBIJI! Evo gde će biti NAJGORE

MILA IZDAJU I NAJBLIŽI! Predsednik mladih DPS otkačio gazdu i stao uz Srbe! (FOTO)

VRANJANKA POBEDILA KORONU: Marijana bez problema RODILA ZDRAVU DEVOJČICU

LJUBAV U DOBA KORONE TOPI I NAJTVRĐA SRCA: Zajedno su pobedili i smrtnosnu zarazu!

U OVAJ KINESKI PODZEMNI GRAD STAJE CELA SRBIJA: Izgradnju je naredio Mao, a evo zbog čega je VAŽAN! (VIDEO)

Vasiljević je navela i da se 19 pacijenata nalazi na intezivnoj nezi, od kojih je 11 na respiratoru i istakla da je „svuda situacija bolja“.

Širom Srbije bolnice su i dalje pune pacijenata

Prema njenim rečima, u privremenoj kovid bolnici u naselju Krčagovo smešteno je 36 pacijenata, a u Čigoti 15 pacijenata.

Užice ima najveći broj obolelih od kovida-19 u čitavom Zlatibosrkom okrugu, ukupno 762, od kojih je 12 pacijenata preminulo usled posledica infekcije virusom, pokazuju podaci užičkog Zavoda za javno zdravlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter