Izvor: tanjug
08.08.2020 u 21:17
0

DOBRE VESTI IZ ALEKSINCA! Situacija sa KORONOM SE SMIRUJE!

Direktor Opšte bolnice u Aleksincu Goran Vidić kaže da je primetan blagi pad broja novoobolelih i onih koji prvi put odlaze u kovid ambulantu.

OVO MORATE ZNATI

TO NISAM MORALA DA DOŽIVIM: Doktorka Katarina nikada neće zaboraviti ODLAGANJE TELA u limene sanduke i jednu UŽASNU noć

PATRIJARH IRINEJ OTKRIO: Milo je doveden u Patrijaršiju kao „budućnost srpskog naroda“, TUGA ME OBUZIMA KADA VIDIM LJUDSKI PAD!

VESIĆ SE OGLASIO: Pogledajte ovaj istorijski dokument iz Zagreba na ćirilici pa pričajte o oduzimanju ulica! (FOTO)

HOTI: Uskoro izveštaj o prisustvu srpske žandarmerije u Karač!

Epidemiolog Branislav Tiodorović kaže da se situacija u ovoj opštini na jugu smiruje, ali da je i dalje nepovoljna, te da zato građani ne treba da se opuštaju.

Tokom prošle nedelje u Aleksincu je od 179 testiranih bilo 30 zaraženih koronom, a od 110 testiranih početkom nedelje 19 je bilo pozitivno.

Prema novim podacima direktora Opšte bolnice u četvrtak 6. avgusta od 30 uzoraka bilo je šest pozitivnih, dok je juče od 39 građana zvanično pet novoobolelih.

SAZNAJTE JOŠ

Dr Baščarević: Nakon što ste PRELEŽALI KORONU ne očekujte da odmah BUDETE U FORMI!

UŽAS! Rodila dete pa ga BACILA: Na bebinom telu UJEDI i BUBE!

IGRE NERAVA: Najviši zvaničnici Hongkonga pod sankcijama SAD

„CRNA OVCA“ kraljevske porodice: Maloletna ŽRTVA ispričala šta joj je sve radio PRINC ENDRJU!

Broj novoobolelih beleži blagi pad i dalje. Broj prvih pregleda u kovid ambulanti juče je 22 pacijenta, navodi Vidić.

Tiodorović podseća da je u ovoj maloj opštini na jugu uvedena vanredna siruacija preventivno, jer se naglo povećao broj pozitivnih na koronu.

Kaže da u Aleksincu nije alarmantna situacija, da 90 novozaraženih zbog kojih su mere pooštrene nisu oboleli u jednom danu, ali da su mere doprinele da ljudi ozbiljnije shvate situaciju.

Situacija u Aleksincu je u smirivanju, pod kontrolom, ali i dalje nepovoljna, jer ipak za jedno tako malo mesto ima veliki broj obolelih, koji lagano počinje da opada, barem prema njihovim podacima i onome što prati Institut za javno zdravlje, ali sporo.

– Mi možemo da kažemo da imamo tendenciju opadanja, ali ne smemo je naglašavati, moramo biti mnogo oprezniji, jer smo valjda stekli iskustva iz onog julskog perioda, kad smo mislili da je sve završeno – kaže Tiodorović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter