Izvor: Blic.rs
18.09.2020 u 19:42
0

HILJADE TURISTA se VRATILO u ZEMLJU: Na granici sa Crnom Gorom OGROMNE KOLONE!

Noćas od ponoći pa do 18 časova preko graničnog prelaza Gostun u Srbiju vratilo se oko 10.000 državljana koji su boravili u Crnoj Gori.

Naime, prema informacijama granične policije preko ovog prelaza prešlo je oko 3.300 automobila.

OVO MORATE ZNATI

NOVI PRESEK: U Srbiji korona virusom zaražene još 62 osobe, 1 pacijent umro

DODIK PREKAO ISTINU SVIMA U OČI: Agresiju na BiH dogovorili Izetbegović i Tuđman, a ovo su posledice!

SRBI ZBUNJENI NAKON PRELASKA GRANICE Već su nam dali papir za nadzor iako je rečeno posle 18 sati, pominjali su i KAZNE“

NEMAM MENTORE NI U BEOGRADU, NI U RUSIJI, NI U MITROPOLIJI! Crna Gora ima svoje probleme koje mora da rešava!

SEĆATE LI SE DEČAKA KOME SU UKRALI KUPINE? Priča sada ima srećan kraj

Inače na Gostunu su još kilometarske kolone automobila.

Na ovom graničnom prelazu čeka se oko sat vremena na ulazak u Srbiju, dok se isto toliko čeka i na izlasku iz Crne Gore.

Na na graničnom prelazu Jabuka sa Crnom Gorom, na ulazu u našu zemlju, od jutros su velike gužve koje prave oni koji su poslušali apel Kriznog štaba da se iz drugih država sa godišnjih odmora vrate u zemlju danas do 18.00 časova.

Odluka Vlade Srbije na predlog Kriznog štaba je da će se od danas od 18.00 časova primenjivati zdravstveni nadzor u narednih 10 dana nad građanima koji se vrate sa odmora iz zemalja sa nepovoljnom epidemiološkom situacijom, medju kojima je i Crna Gora.

U Crnoj Gori, prema poslednjim podacima, trenutno boravi preko 70.000 Srba, od kojih se većina posle apela Kriznog štaba odlučila na povratak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter