Izvor: Tanjug
24.11.2020 u 09:14
0

KLINIKA ZA PULMOLOGIJU KCS PUNA

 Klinika za pulmologiju Kliničkog centra Srbije, koja je od petka u kovid sistemu, bila je popunjena pacijentima još u subotu uveče, kaže direktorka te ustanove Violeta Mihailović Vučinić.

Ona je za medije rekla da u Klinici za pulmologiju ima 157 postelja i 14 respiratora.

Mihailović Vučinić smatra da je ovaj nalet virusa ozbiljniji i strašniji od onoga što su videli proletos, jer svi pacijenti zahtevaju kiseoničku terapiju.

PROČITAJTE I OVO

DOBRA VEST IZ CRNE GORE Vladika Joanikije negativan na korona virus

NAJVEĆI SKOK PREMINULIH Ovo je novi korona prek use Srbiji

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Beograd i dalje prvi, u vrhu i Novi Sad

Starosna struktura pacijenata je različita, tu su pacijenti u dvadesetim i tridesetim godinama, ali je tu i jedan covek koji je 1923. godište.

Direktorka Klinike za pulmologiju KCS kaže da ne zna da li će ovi pacijenti imati neke posledice, ali da je iz prethodnog talasa desetak, trinaest, pa možda i 20 odsto pacijenata koji su dolazili na kontrole imalo promene na plućima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter