Izvor: Alo.rs
26.11.2020 u 10:55
0

KORONA NE JENJAVA U VOJVODINI: Pozitivno 1755 osoba

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 20.176, ali Institut procenjuje da je taj broj daleko veći.

Institut za javno zdravlje Vojvodine saopštio je danas da je tokom prethodnog dana u Vojvodini registrovano 1.755 novih slučajeva korona virusa.

U svim opštinama i dalje se registruju visoki nivoi oboljevanja, a po broju novih slučajeva prednjače Novi Sad, Pančevo, Sremska Mitrovica i Kikinda, potom Subotica i Sombor.

Situacija je kritična posebno u Pančevu, Zrenjaninu i Sremskoj Mitrovici, navedeno je u saopštenju.

SVET SE ODUŽUJE FUDBALSKOJ LEGENDI

FIFA POVLAČI DRES SA BROJEM DESET U ČAST LEGENDE

MMA BORAC ALEKSANDAR ILIĆ PREDVIDEO SMRT FUDBALSKE LEGENDE

SLAVNI FUDBALER UMRO KAD I NJEGOV FUDBALSKI IDOL DŽORDŽ BEST I FIDEL KASTRO (FOTO)

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 20.176, ali Institut procenjuje da je taj broj daleko veći.

Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu – 7.470, potom slede Pančevo i Zrenjanin sa više od 1000 registrovanih aktivnih slučajeva.

Ističe se da je zdravstveni sistem u izuzetno teškoj, gotovo kritičnoj situaciji i da zaposleni u zdravstvu ulažu maksimalne napore da održe funkcionisanje sistema.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter