Izvor:
30.07.2018 u 12:29
0

INCIDENT U KUŠADASIJU: Bačena zapaljiva tečnost na „Lastin“ autobus!

U Kušadasiju je došlo do incidenta, tokom kojeg je jedan gost hotela, u kojem su se nalazili srpski turisti, bacio zapaljivu tečnost na "Lastin" autobus. Kako je objasnio Miodrag Skendžić iz "Laste", nije bilo nikakve tuče niti svađe između srpskih i turskih turista, kao što su preneli pojedini turski mediji.

On je naglasio da niko nije povređen i da je vrlo mala šteta naneta autobusu, koji je iznajmila turistička agencija "Rapsodi travel", te da srpski turisti mogu bezbedno da se vrate za Srbiju.

Skendžić je naglasio da je reč o apsolventima FON-a, koji su boravili na studenstkoj ekskurziji.

– Čovek koji je bio u hotelu zajedno s njima, motao se tu oko njih. Oni su sinoć oko 23 sata krenuli u grad. Nije bilo nikakvog alkohola, niko nije bio pijan od te dece. On je prišao sa tim molotovljevim koktelom ili šta je već napravio, nešto ručno, i bacio na njih i autobus. Niko nije povređen – rekao je Skendžić.

Kako je dodao, napadač se tri dana motao oko studenata, a uhapšen je pre nego što su srpski turisti "stigli do policije da daju izjavu". Skendžić je naglasio da muškarac, koji je bacio zapaljivu tečnost, ima ruski pasoš. On je dodao da je podneta prijava zbog štete i samog ponašanja navedenog muškarca.

– Smućkao je neku zapaljivu tečnost koju bacio na autobus, na hotel, na turiste koji bili ispred, na ove klince – rekao je Skendžić.

U Kušadasiju je došlo do tuče izmedu turskih i srpskih turista koja se završila bacanjem "molotovljevog koktela" i hapšenjem. Jedan turski državljanin, koji je bio na odmoru u Kušadasiju, posvađao se sa grupom srpskih turista u istom hotelu, kao i da je svađa prerasla u tuču između turista koji su bili pod uticajem alkohola. Ttaj muškarac je otišao do obližnje benzinske stanice i napravio zapaljive bombe od dve prazne pivske boce, i bacio ih na autobus parkiran ispred hotela dok je grupa srpskih turista bila unutra.

Napadač je uhapšen, kao i da niko nije povređen u napadu, dok je na autobusu je pričinjena manja materijalna šteta.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter