Izvor:
31.07.2018 u 12:04
0

NESREĆA U ZAGREBU: Autobus s putnicima probio zadnjim delom baštensku ogradu!

Autobus s putnicima, ali bez vozača, u utorak prepodne probio je zadnjim delom baštensku ogradu i gotovo udario u kuću na autobusnoj stanici na Kozjaku, u Zagrebu.

"Putnici su bili unutra, a vozač je otišao do prodavnice. Autobus se odjednom samo skotrljao unazad i probio ogradu. Čini mi se da se niko nije povredio, a navodno su popustile kočnice na autobusu", rekla je čitateljk.

Drugi očevici pak tvrde da je vozač išao u ve-ce. Još nema zvanične potvrde da su kočnice uzrok nesreće.

Vlasnica kuće je rekla da su u trenutku nesreće u autobusu bile četiri žene koje su se odmah razbežale čim je autobus udario u ogradu i završio u dvorištu.

U trenutku udarca u kući su bila dva muškarca koji su rekli da su misilili

da je zemljotres i da će kuća da se uruši. Izašli su napolje i videli autobus u svom dvorištu. Rekli su nam da žive tu već 30 godina i nikada im se ovako nešto nije dogodilo.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter