Izvor:
31.07.2018 u 14:26
0

NOVI SAD: Evakuisani posetioci bazena na Sajmištu!

Posetioci otvorenih bazena Sajmište u Novom Sadu, evakuisani su u utorak oko 13 časova zbog curenja hlora. Do incidenta je došlo kada su radnici menjali bocu. Tada je došlo do curenja hlora na prostoru bazena, zbog čega su kupači morali da napuste bazene.

Na bazene su odmah stigli vatrogasci, ekipe hitne pomoći i policija koja je pomogla prilikom evakuacije kupača, koji su se u tom trenutku zatekli na bazenima. U ovom događaju, nije niko povređen.

U Sportsko poslovnom centru „Vojvodina“ koje upravlja i bazenima na „Sajmištu“, potvrđujući da se dogodio manji incident, kažu da je do curenja manje količine hlora došlo prilikom standradne procesure zamena boca.

– Odmah su obaveštene sve nadležne službe, i preduzete sve neophodne mere – kaže Slobodan Brankov, zadužena za odnose s javnošću u SPC „Vojvodina“. – Objekat poseduje opremu za neutralizaciju hlora, i posetioci, što je najvažnije, ni jednog trenutka nisu bili ugroženi.

novosti.rs
Foto: novisad.travel, novisad.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter