Izvor:
02.08.2018 u 15:34
0

MOJKOVAC: Oduzeto oko 47 kg marihuane, osumnjičeni uhapšen!

Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac u mestu Štitarička rijeka, policija u kamionu pljevaljskih registarskih oznaka, pronašla i oduzela 47 kilograma marihuane, koja je upućena u Forenzički centar na ekspertizu, dok je jedno lice zbog toga uhapšeno.

Vozilom je, naime, upravljao R.K. (60) iz Pljevalja, a suvozač, koji je kasnije uhapšen, bio je S.S. (39) takođe iz Pljevalja.

Nakon pregleda vozila, u kojem su se nalazili namještaj i tehničke stvari, policijski službenici su pronašli i oduzeli 50 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje, koja su bila sakrivena u nameštaju, a koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

O ovome je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se od R.K. uzme zapisnik o podacima koje bude dao, te da se pusti bez zadržavanja, a da se S.S. liši slobode i da se privede uz krvičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično đelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter