Izvor:
04.08.2018 u 17:19
0

DETALJI PORODIČNOG KRVOPROLIĆA: Ovo su Novak i Vesna, poreklom sa Kosova!

Po svemu sudeći targediji je kumovao alkohol jer u zgradi svi tvrde da je Novak voleo da popije.

Svi znaju u zgradi da je Novak voleo da popije, ali nikoga nije uznemiravao. Čula se povremeno galama iz njihovog stana, ali to je nekada bilo i u veselju. Bili su porodični ljudi, posebno Vesna koja se posvetila deci. Imaju četvoro zlatne dece. Skoro su imali radost i veselje zbog rođenja unuka. Vesna je bila presrećna. Živeli su u stanu sa čerkom i sinom dok je preostalo dvoje dece, ćerka udata, a sin na studijama. Niko nije slutio tragediju koja se dogodila iznenada – priča komšinica Dušanka.

Novak je bio je zaposlen u Pošti Srbije kao šef ispostave u selu kraj Jagodine. Vesna je takođe radila u Pošti kao spremačica. U Jagodinu su se doselili pre nekoliko godina sa Kosova i Metohije, prema kazivanju komšija iz okoline Đakovice. Izbegli su teror Šiptara i u Jagodini iznajmili stan u kome su podigli četvoro dece, dva sina i dve kćeri. Sa svoje dve plate uspeli su da ih podignu i iškoluju.

U Višem javnom tužilaštvu potvrdili su da se dogodila tragedija i dali su nalog za obdukciju. Potvrđeno je da je Mijović posedovao pištolj uz dozvolu. Policija u međuvremenu po nalogu tužioca na osnovu tragova sa uviđaja i iskaza očevidaca utvrđuje detalje teške nesreće.

Članovi porodice i rođaci ne žele da govore o nesreći koja ih je snašla. Pogođeni tragedijom, kažu, žele samo mir da se oproste od najmilijih.

Alo.rs
Foto:Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter