Izvor:
08.08.2018 u 15:45
0

DRAMA NA NIŠKOM BAZENU: Mladić izgubio svest dok je plivao, završio na dnu!

Dežurni spasilac na bazenima niškog Sportskog centra "Čair" Petar Petrović spasio je danas oko 13.30 časova iz bazena kupača starog oko 30 godina koji je izgubio svest dok je plivao u bazenu.

On ga je po pravilima struke izvukao iz bazena i započeo ukazivanje pomoći do dolaska Hitne pomoći koja ga je prevezla u Urgentni centar u Nišu. Incident se desio u najvećem bazenu olimpijskih dimenzija koji je dubok više od dva metra.

– Video sam kupača koji je plivao, a nakon toga kako se nalazi na dnu bazena. Pomislio sam da je zaronio i nastavio da ga pratim. Posle petnaestak sekundi skočio sam da proverim o čemu se radi jer se nije pomerao. Kada sam ga izvukao iz bazena, bio je u nesvesnom stanju. Stavili smo ga u takozvani koma položaj, okrenutog na bok i odmah započeli ukazivanje pomoći. Do dolaska Hitne pomoći mu se povratio puls i bio je u polusvesnom stanju tako da je uspeo da kaže svoje ime. Hitna pomoć ga je na nosilima odnela sa bazena – ispričao je ovaj spasilac nakon incidenta.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Facebook/t6limited

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter