Izvor:
14.08.2018 u 17:51
0

ČUDO U BORU: Damper od 130 tona pregazio džip i samleo ga, ali, kada su radnici prišli mestu nesreće, ostali su u šoku!

Na površinskom kopu ‘’Veliki Krivelj’’ iz sastava RTB ‘’Bor’’ se dogodilo parvo čudo! Kamion damper marke ‘’Belaz’’, težak 130 tona, pregazio je džip u kome su bila dvojica radnika RTB-a, Ivica Đorđević I Ljubiša Đorđević, i obojica su preživela!

– Damper je išao u rikverc I iza sebe nije video džip ‘’ hundai’’ jer je bio u ‘’mrtvom uglu’’. Kamion je prešao preko celog vozila I svim smo mislili da su dvojica kolega bukvalno spljeskani. Međutim, kada smo dotrčali do džipa videlli smo čudo – pričaju radnici sa ovog kopa.

Oni su odmah pozvali hitnu pomoć, dvojica kolega su izvučeni iz spljeskanog džipa i preveženi u Opštu bolnicu u Boru.

Po rečima dr Gorana Joksimovića, direktora Opšte bolnice, obojica povređenih su u stabilnom stanju, I smešteni sun a odljenje intenzivne nege.

– Ivica Đorđević ima prelom ključne kosti i ugruvan je. Ljubiša Đorđević je prošao sa nagnječenjem pluća. Obojica su u šoku, ali su stabilno i van su životne opasnosti.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter