Izvor:
19.08.2018 u 19:09
0

SARAJLIJU U MORU UBILA MUNJA: Devojka koja je bila pored njega čudom preživela! (VIDEO)

Područje Podstrane u Hrvatskoj je oko 18 časova pogodilo nevreme praćeno grmljavinom tokom kog je jedna munja udarila u more, pri čemu je smrtno stradao 25-godišnji mladić iz Sarajeva.

Mladić je u Dalmaciji bio na letovanju, i to s devojkom koja se u trenutku tragedije s njim kupala u moru. Bila je odmah uz njega, ali ona nije stradala.

Smesta je počela da ga izvlači iz mora, mnoštvo ljudi uskomešalo se ne bi li mu pomoglo, ali ga nisu uspeli da spasu, javlja Dalmacija Danas.

– Munja je udarila u more, čula sam krik i tada sam shvatila da se dogodila tragedija. Iako je devojska bila do njega, ona nije stradala, i počela je da ga izvlači iz mora. Spasavanju se odmah priključilo dosta ljudi, ali nažalost, nesrećnom mladiću nije bilo spasa – ispričao je jedna svedoka događaja.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter