Izvor:
20.08.2018 u 10:09
0

CARINICI NA GRADINI OSTALI U ŠOKU: U kutiji za hranu i flaši našli zlato vredno 5 miliona dolara!

Carinici na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom, zaplenili su u jednom autobusu iz Turske više od dva kilograma zlatnog nakita čija je vrednost veća od pet miliona dinara, saopšteno je danas.

Kako se navodi, na ulaznoj strani graničnog prelaza prekršaj je otkriven 18. avgusta u autobusu koji saobraća na liniji Istanbul – Novi Pazar.

– Kada su putnici izašli iz autobusa radi njegovog detaljnog pregleda, carinski službenici su u jednom od frižidera, koji se nalazio blizu zadnjih vrata, ispod čaša sa vodom, pronašli sakriveni tovar. Reč je o gotovo 600 različitih komada zlatnog nakita – mindjušama, prstenju, lančićima, narukvicama i privescima, koji je otkriven u plastičnoj kutiji za hranu i flaši presečenoj na pola – navodi se u saopštenju.

Kako se niko od putnika nije javio da je vlasnik krijumčarenog nakita, za prekršaj je odgovoran 62-godišnji vozač iz Novog Pazara. Zaplenjena roba predata je u dalju nadležnost carinarnici u Dimitrovgradu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter