Izvor:
14.09.2018 u 20:07
0

HOROR U VRNJAČKOJ BANJI: Mladić (21) odvukao devojku u podrum, pa je silovao!

Miloš D. (21) iz Trstenika uhapšen je zbog sumnje da je silovao osamnaestogodišnju devojku.

Kako je saopšteno iz MUP-a, on se tereti da je 25. avgusta ove godine, u jutarnjim satima, u Vrnjačkoj Banji. Mladić je na devojku nasrnuo u podrumu jedne stambene zgrade i silovao je.

Za Milošem D. je potragu raspisao Viši sud u Kraljevu. Njemu je nakon hapšenja određen pritvor do 30 dana.

On je uhapšen u sklopu velike akcije hapšenja koja se proteklih dana dešavala širom Srbije i tokom koje je uhapšeno više od 40 osoba.

Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, krađa, razbojništvo, otmica, teške telesne povrede, polno uznemiravanje…

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter