Izvor:
16.09.2018 u 11:54
0

DRAMA NA NEBU: Avion poleteo iz Niša a onda je putnike počeo da guši dim!

Putnici zatražili lekarsku pomoć.

Avion kompanije "WizzAir" koji je sinoć poleteo iz Niša prema Bazelu morao je hitno da sleti na aerodrom u Zagrebu nakon što se u kabini pojavio dim.

Let je preusmere u Zagreb zbog pojave dima u kokpitu dok je avion bio u vazdušnom prostoru Austrije. Letelice se bezbedno prizemljila u 21 čas.

Jedan član posade i dvoje putnika zatražilo je lekarsku pomoć koja im je pružena na licu mesta. Srećom, radilo se o lakšim povredama – nagutali su se dima.

Avion je pola sata nakon ponoći prazan poleteo za Skoplje gdj je sleteo u 1.36 sati. Putnici su ostali u Zagrebu gde su sačekali novi avion koji ih je jutros prevezao do Bazela.

Na preusmerenom letu je bilo 180 putnika, javlja Avioradar.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter