Izvor:
16.09.2018 u 17:34
0

NAKON BRUTALNOG PREBIJANJA BORBA I DALJE TRAJE: Stefan (20) i dalje u komi, porodica proživljava pakao!

Sudbina mladića kog je krajem avgusta mučki iz čista mira pretukao huligan na šetalištu u Sutomoru i dalje je neizvesna, a njegovo zdravstveno stanje gotovo da je nepromenjeno

Stefan Novoselac (19) iz Rume, kog je u Sutomoru u Crnoj Gori brutalno pretukao Petar Vojvodić (19) iz Bara, u komi je gotovo mesec dana, a njegov stric Đuro Novoselac kaže za Kurir da je cela porodica veoma zabrinuta jer mu je stanje gotovo nepromenjeno.

– Počeo je da pomera prst na nozi, ali je istovremeno dobio temperaturu, najverovatnije od šlajma koji mu se nakupio u plućima zbog ležanja – ispričao je za Kurir Đuro Novoselac.

Roditelji uz njega

On kaže da su njegovi brat i snaja neprekidno u bolnici uz Stefana.

– Uprava bolnice htela je da Stefana prebacimo na dalje lečenje u Srbiju, ali su se tome usprotivili njegov lekar i anesteziolog. Rekli su da nema pomeranja sve dok se ne probudi iz kome – kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, ogorčen je zbog situacije u kojoj se Stefan nalazi.

– Suze mi same krenu kad se setim kakvo je Stefan dete, a s kakvom se sudbinom suočava. Svaki dan molim boga da nam se ponovo vrati. Čudno je kako su žrtve bezosećajnih huligana uvek mirni i dobri ljudi koji ne poznaju zlodela – naglasio je Đuro Novoselac.

Brat očajan

Prema njegovim rečima, u Podgorici je donedavno bio i Stefanov polubrat Dragan Kerkez.

– Dragan je profesionalni vozač kamiona i trenutno je u Španiji. Potpuno je očajan. Konstantno je na vezi sa snajom i bratom. Verujemo da će se Stefan uskoro probuditi – završava zabrinuti stric.

Podsetimo, dvojicu mladića iz Rume je na letovanju u Sutomoru napao meštanin Petar Vojvodić (19), dok su bili na šetalištu. Nasilnik je uhapšen sutradan i određen mu je pritvor do 30 dana.

Drug Dejan
Molim se za Stefana

Dejan Grujičić, kog je zajedno sa Stefanom Novoselcem pretukao Petar Vojvodić (19) iz Bara, izjavio je za Kurir da se i dalje oporavlja od teških povreda koje mu je nasilnik naneo.

– Slomljena mi je vilica, trpim velike bolove, a lekari su mi rekli da mi predstoji dug i bolan oporavak. Do danas ne znam zašto nas je Vojvodić napao. Skočio je na nas iz čista mira iz kafića. Svaki dan se molim da se Stefan probudi iz kome – kazao je za Kurir povređeni Grujičić, koji zbog preloma vilice jedva govori.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter