Izvor:
19.09.2018 u 11:46
0

SA PANCIROM I METKOM U CEVI SEDELI U BAŠTI KAFIĆA: Novosadska interventna u akciji! Jedan pokušao i da pobegne, ali ga policajci brzo stigli!

Milan P. (26) i Dejan M. (30), uhapšeni su zbog sumnje da su učinili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako saznajemo, njih dvojica su juče sedeli u bašti jednog ugostiteljskog objekta, kada su naišli pripadnici Intervente jedinice, koji su prilikom pregleda Milana, koji je ispod odeće nosio pancir, pronašli pištolj sa metkom u cevi i još sedam metaka u okviru.

U torbici Dejanovoj pronađen je još jedan pištolj sa metkom u okviru. Nezvanično saznajemo, da su njih dvojica imali nameru da “uđu u sukob sa nekim”, ali za sada ne žele da pričaju o tome.

Prilikom pregleda vozila, Milan P. je pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo sustigla, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava i za ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, u zakonskom roku.

Inače, Pažin je od ranije poznat policiji zbog raznih krivičnih dela.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter