Izvor:
19.09.2018 u 18:48
0

OGLASIO SE OTAC DEČAKA (15) KOJI SE BACIO SA SOLITERA: Pozvao je brata od tetke i rekao: Skočiću, misliš da neću skočiti?

Vojislav Nadlački iz Kikinde, otac M. N. (15), koji je u nedelju uveče skočio sa vrha devetospratne zgrade u Kikindi i čudom ostao živ, kaže za Kurir da se njegov sin uspešno oporavlja na Dečjoj klinici u Novom Sadu.

Nadlački kaže da je sina video samo kroz staklo u bolnici, pošto se nalazi na intenzivnoj nezi, a da će moći da ga obiđe tek u četvrtak.

– Jedva čekam da ga vidim. Moja bivša supruga razgovarala je sa njim. Obradovao se kad je video majku i zaplakao je. Rekao je da je puno voli i da ga ne boli previše kad pomeri povređenu ruku i nogu. Iza mene su najduži i najneizvesniji sati otkako je sin skočio sa 30 metara visine – kaže Vojislav i dodaje da je skoku M.N. prethodio raskid sa devojkom.

– Rekao mi je da su se razišli zbog nekih nesuglasica. Zatim je otišao da prošeta kako bi razbistrio glavu. Potom je telefonom pozvao brata od tetke i rekao: "Skočiću, misliš da neću skočiti?" – a potom se prekinula veza – kaže otac i dodaje da je M. N. jako emotivan, te da je pokušavao da mu objasni da raskid sa devojkom nije smak sveta, ali da on to nije mogao da shvati.

Kurir
Foto: Facebook/Vojislav Nadlacki

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter