Izvor:
19.09.2018 u 19:00
0

SAMOUBISTVO MAJKE I ĆERKE U BEOGRADU ZAVIJENO VELOM TAJNi: Prozor zatekla druga ćerka, komšije u šoku!

Radovanka Popović i njena ćerka Ivana iz Sjenice presekle vene žiletom i iskrvarile nasmrt, a dan kasnije u Žarkovu Milina M. (56) i njena ćerka Ivana otrovale se esencijom

U Ulici Dušana Vlajića u Žarkovu pronađene su Milina M. (56) i njena ćerka Ivana (35). Jeziva je i podudarnost da su dve ćerke imale isto ime, ali i to da su bile sličnih godina.

– Majka i ćerka su u stanu popile esenciju. Milinina druga ćerka ih je zatekla i pozvala Hitnu pomoć. Nesrećnici je pozlilo kada je ugledala majku i sestru. Majka je preminula na mestu, dok je ćerka izdahnula na VMA – kaže izvor.

Prema rečima komšija, u stanu s majkom i ćerkom živela je i nepokretna baka.

– One su stanovale u zgradi, viđali smo ih povremeno, ali se nisu previše družile ni sa kim. Delovale su normalno – pričaju komšije i nastavljaju:

– Ivana je bila veoma uslužna, često je pomagala komšinici, zalivala joj cveće kada je odsutna. Mnogo nam je žao i ne možemo da poverujemo šta se desilo. Uopšte ne znamo šta bi mogao da bude razlog ovakve tragedije – rekli su nam uznemireni stanari iz Ulice Dušana Vlajića.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter