Izvor:
21.09.2018 u 10:34
0

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VRANJA: Jedna osoba zadobila teške, a dve lake telesne povrede!

Jedna osoba zadobila je teške, a dve lake telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u četvrtak nešto posle 19 sati na lokalnom putu Vranje – Neradovac u ataru sela Ribince, saopštila je PU Vranje.

Prema navodima policije do nezgode je došlo između dva putnička vozila vranjskih registarskih oznaka i traktora sa priključnim vozilom, beračem kukuruza.

Uviđaj su po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju izvršili policijski službenici PU Vranje i radi se na utvrđivanju činjeničnog stanja.

Kako se nezvanično saznaje „citroen c5“ koji se kretao iza traktora sa priključnim vozilom, udario je u priključno vozilo. Od siline udarca došlo je do sletanja „citroena“ sa kolovoza, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.

Vozilo koje se kretalo iza „citroena“, „ford fiesta“ neposredno nakon sudara traktora i „citroena“ takođe je udarilo u priključno vozilo traktora.

Tom prilikom teške telesne povrede zadobio je jedan od putnika u „citroenu“, dok su vozač „citroena“ i drugi putnik zadobili lake telesne povrede. Muškarac koji je zadobio teške telesne povrede zbrinut je u Zdravstvenom centru u Vranju.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter