Izvor:
22.09.2018 u 07:22
0

TRAGEDIJA U VRANJU: Pacijent (60) se bacio s 3. sprata bolnice!

VRANJE – Šezdesetogodišnji muškarac koji je u petak oko 22 časa skočio kroz prozor sa trećeg sprata Internog odeljenja, Zdravstvenog centra u Vranju preminuo je od povreda koje je zadobio prilikom pada.

U Policijskoj upravi u Vranju potvrđeno je da je slučaj je prijavljen policiji u petak u 21.50 časova. Uviđaj su izvršili policijski službenici PU u Vranju po ovlašćenju zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Kako se nezvanično saznaje, muškarac koji je izvršio samoubistvo skočivši sa trećeg sprata Internog odeljenja Zdravstvenog centra u Vranju bio je
pacijent hospitalizovan na tom odeljenju.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter