Izvor:
23.09.2018 u 10:15
0

HOROR U NOVOM SADU: Igrao se pištoljem, pa upucao sebe u glavu!

NOVI SAD – Osamnaestogodišnjak O. T. iz Novog Sada, teško je povređen u noći između petka i subote, u 01.30 časova, kada je iz zasad nepoznatih razloga ispalio sebi hitac iz pištolja u glavu.

Prepostavlja se da je mladić nehotice ispalio sebi hitac u pravcu glave. Nemio događaj desio se u novosadskom Novom naselju, u ulici Kaće Dejanović.

On je kolima Hitne pomoći prevezen u Dečju bolnicu u Novom Sadu. „Pacijent je zadobio tešku telesnu povredu, prostrelnu ranu na glavi. Dečak se nalazi na intezivnoj nezi Dečije hirurgije“, saznajemo u Dečjoj bolnici.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter