Izvor:
23.09.2018 u 14:10
0

DEČAK IZ PARAĆINA UHAPŠEN U JAGODINI: Izbo mladića u tuči kod Železničke stanice!

Policija u Jagodini uhapsila je dečaka od 15 godina iz Paraćina, osumnjičenog da je noćas u tuči više osoba oštrim predmetom zadao dve ubodne rane mladiću (17) godina iz Jagodine, koji je sa teškim povredama zbrinut u Opštoj bolnici i Jagodini.

U saopštenju Policijske uprave u Jagodini navodi se da je dečak iz Paraćina uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Sumnja se, naime, da je on sinoć na Železničkoj stanici u Jagodini, u tuči u kojoj je učestvovalo više osoba, oštrim predmetom zadao dve ubodne rane mladiću od 17 godina iz Jagodine.

Petnaestogodišnjak je uz krivičnu prijavu sproveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, a sudija za maloletnike mu je odredio pritvor do 30 dana. Policija je brzom i efikasnom akcijom identifikovala sve učesnike tuče, pa će po nalogu nadležnog tužioca, protiv pet maloletnika od 14 do 17 godina i osamnaestogodišnjeg mladića, koji je sinoć lakše povređen, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilno ponašanje, navodi se u saopštenju.

Direktor Opšte bolnice u Jagodini Miloš Lukić izjavio je da je povređeni dečak, zbrinut i operisan na odlenju hirurgije, i da mu život nije u opasnosti.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter