Izvor:
27.09.2018 u 12:55
0

JEZIV PRIZOR U BEČMENU: Vozač poginuo, lekari se bore za život saputnika!

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Bečmenu, poginuo je muškarac D. N. (50), dok je njegov saputnik teško povređen.

Do nesreće je došlo na državnom putu koji se vodi kao obilaznica od Obrenovca ka Bečmenu.

Kako Kurir saznaje, nesreća se dogodila kada je automobil kojim je upravljao nastradao, iz zasad neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu i sleteo sa kolovoza.

Prema pisanjima beogradskih medija, telo vozača koji je nastradao, ekipa Hitne pomoći zatekla je u užasnom stanju, glava se nalazila na 100 metara od tela.

Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt vozača, dok je njegov suvozač prevezen u bolnicu sa teškim povredama.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter