Izvor:
03.10.2018 u 14:28
0

Stravična nesreća na Pančevcu: Automobil sleteo sa mosta, otac i ćerka nastradali!

Danas se na Pančevačkom mostu desila saobraćajna nesreća u kojoj su stradali muškarac star oko 70 godina i ženska osoba (47), kada je automobil marke Jugo sleteo s mosta.

U jugu koji je sleteo s mosta su navodno bili otac i ćerka. Prema nezvaničnim informacijama, jugo se uključivao na Pančevački most iz pravca Karaburme, kada je udario u automobil marke "reno megan", odbio se od njega, probio ogradu i pao sa visine od 17 metara.

Do nesreće je došlo posle uključenja iz pravca Karaburme, u smeru ka Pančevu.

Na mostu je usporen saobraćaj ali se sada nesmetano odvija.

Inače, jutros se na Zrenjaninskom putu nešto pre 9 časova, kod skretanja za Kotež, dogodio i lančani sudar u kom su povređene 4 osobe. U saobraćajci su učestvovala 3 automobila i autobus GSP na liniji 104.

kurir.rs
Foto: Twiter/Pančevo MOJKraj.rs, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter