Izvor:
04.10.2018 u 10:37
0

MISTERIOZNI SLUČAJ U CENTRU BEOGRADA: Britanski ragbista (34) teško se povredio na ulazu u hostel na Starom gradu?!

BEOGRAD – Britanski ragibista, 34-godišnji sportista i državljanin te zemlje, teško se povredio noćas na ulaznim vratima jednog hostela u centru Beograda, u opštini Stari grad.

Sportista je navodno bio u alkoholisanom stanju pri povratku u hostel, pa se na ulaznim vratima teško povredio na neobičan način, ali se zasad ne precizira na koji. On je odmah prevezen na VMA gde mu je ukazana pomoć.

Kako se nezvanično saznaje, sportista je prošao sa teškom povredom ruke, ali nije životno ugrožen pa se njegov otpust na kućno lečenje očekuje u najskorije vreme. Reč je o članu ragbi reprezentacije koja gostuje u Beogradu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter