Izvor:
05.10.2018 u 14:22
0

KVAR NA ELEKTROINSTALACIJAMA MOGAO DA IZAZOVE TRAGEDIJU: Komšija sprečio požar i spasio starijeg čoveka!

Požar koji je izbio 5. oktobra u kući Ivana P. (60) u Rasinskoj ulici mogao je da bude koban za porodicu ovog Nišlije da na vreme nije pomogao prvi komšija, mladić koji je zaposlen kao vatrogasac. Požar je izbio oko 9,00 sati zbog kako se pretpostavlja kvara na elektroinstalacijama.

U Hitnoj pomoći su nam kazali da su zdravstveno zbrinuli ovog starijeg Nišliju, da je vatra zahvatila noge i da je odvezen na Kliniku za plastičnu hirurgiju u Kliničkom centru. On je van životne opasnosti.

– U kući je bila i supruga Ivana P. koja je spavala u trenutku požara. Mladi komšija koji nije bio na dužnosti je prvi pritekao u pomoć i spustio deku stepenicama do kola Hitne pomoći. Vatrogasci su ubrzo lokalizovali požar i izveli njegovu suprugu iz kuće. Sreća je da vatra smirena na vreme jer su ovde kuće u nizu tako da bi požar bio mnogo većih razmera da se vatra rasplamsala – rečeno je na licu mesta.

Uzrok požara se utvrđuje, a komšije su bile u strahu kada su videle crni dim kako kulja iz sobe porodične kuće Ivana N.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter