Izvor:
07.10.2018 u 17:09
0

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD NIŠKOG SELA PROSEK: Džipom se zakucao u šleper, poginuo na licu mesta!

Penzionisani policajac Lj.S. (55) iz Niša poginuo je danas oko 15.50 časova u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Beograd – Pirot nedaleko od Proseka.

On se nalazio za volanom džipa marke „land rover“ koji je iz za sada nepoznatih razloga prešao na levu stranu kolovoza i sudario se sa šleperom turskih registarskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog smera.

Nesreća se desila oko 300 metara od kafane „Šerif“ u Proseku, na deonici puta pre uključenja na auto put u pravcu Beograda.

Džip je od siline udarca pretrpeo veliko oštećenje zbog čega su morali da intervenišu vatrogasci da bi telo vozača bilo izvučeno iz vozila. Nažalost, lekari Hitne pomoći koji su intervenisali, mogli su da konstatuju samo smrt Lj.S.

Zbog obavljanja uviđaja posle udesa, saobraćaj na toj deonici je obustavljen zbog čega se napravila kolona vozila.

Kako se nezvanično saznaje, Lj.S. je bio ranije zaposlen u Policijskoj upravi u Nišu a u penziju je otišao pre nešto više od godinu dana.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter