Izvor:
08.10.2018 u 19:58
0

MLADIĆ U ČAČKU POKUŠAO DA SE UBIJE: Popio benzin, polio se ostatkom i zapalio, roditelji ga molili da to ne radi!

Mladić Radiša K, starosti oko 20 godina iz Trbušana kod Čačka, pokušao je večeras samoubistvo paljenjem benzinom.

Bivši radnik je prema rečima očevidaca, ispred ulaza u privatno pekarsko preduzeće u Čačku popio određenu količinu benzina, a zatim je ušao u krug fabrike gde je seo na pločnik ispred ulaza u garderobu, polio se ostatkom, dok je istovremeno u ruci držao upaljač.

Policijska patrola pokušala je da ga spreči u toj nameri, a za to vreme stigli su i mladićevi roditelji koji su ga molili da ne čini tako nešto, međutim on je u jednom trenutku upalio upaljač i zapalio se.

Policajci i okupljeni radnici brzo su intervenisali s protivpožarnim aparatima i ugasili plamen. Policajac Boris B. tom prilikom je zadobio opekotine, jer ga je tokom intervencije zahvatio plamen. Ekipa hitne pomoći je mladića s teškim telesnim povredama prevezla u čačansku bolnicu.

– Mladić je primljen u jedinicu intenzivnog lečenja s teškim opekotinama i u opštem lošem stanju. U toku je njegovo zbrinjavanje, s pacijentom je plastični hirurg – kazala je doktorka Biljana Kočović, portparolka čačanske bolnice.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter