Izvor:
09.10.2018 u 17:14
0

BORBA LEKARA KLINIČKOG CENTRA U NIŠU: Još jedan učesnik strašne saobraćajne nesreće životno ugrožen!

U Klinički centar u Nišu stiglo je ukupno tri pacijenta koji su povređena u jutrošnjem udesu u Nišu. Trenutno se u ovom času lekari bore za život pacijenta, starog oko 60 godina, a koji je u reanimaciji Urgentnog centra KC "Niš".

– Njegovo stanje je jako teško. Život mu je ugrožen i u ovom času nezahvalno je davati bilo kakve prognoze – kažu u toj zdravstvenoj ustanovi.

Prema istim informacijama, na lečenju je i A. I. (30), kome je na snimanju multislajsnim skenerom utvrđeno da ima takozvane distozione povrede mišića vrata.

– On je na Klinici za neurohirurgiju, nije životno ugrožen, a lekari prate njegovo stanje – kažu u KC "Niš".

Treći pacijent D. P. (34) primljen je oko podneva zbog preloma karlice i kičme.

– Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi i van životne opasnosti je. Za sada nije planirana hirurška intervencija – navode u Nišu.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter