Izvor:
20.10.2018 u 06:57
0

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA SLAVIJI: Vozač gradskog autobusa udario vozilom u tramvajski stub na kružnom toku!

Na Slaviji se jutros dogodila teška saobraćajna nezgoda, u kojoj je vozač gradskog autobusa udario vozilom u tramvajski stub na kružnom toku, pri čemu je zadobio tešku povredu glave i prelom potkolenice.

Do te nezgode je došlo jutros u 06:26 sati, nakon čega je vozač autobusa – muškarac star 55 godina – s povredom glave i otvorenim prelomom desne potkolenice, u svesnom stanju, prevezen u Urgentni centar na renimaciju, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Vozač je zadobio obilno krvarenje na glavi, a prema prvim informacijama do nezgode je došlo zbog vlažnog kolovoza. Navodi se i da u ovoj nezgodi niko drugi nije povređen.

U stub tramvajske i trolebujske kontakt mreže na beogradskom trgu udario je gradski autobus privatnog auto-prevoznika sa linije 47, a u vozilu u tom trenutku nije bilo putnika, a saobraćaj u tom delu grada je otežan.

Tramvaji na linijama 2L i 3 preusmereni su na Resavsku ulicu, dok su linije 9, 10 i 14 podeljene na dva dela, a umesto trolejbusa, u saobraćaj se ubacuju autobusi. Oštećenje kontaktne mreže je veliko, pa se, prema prvim procenama, normalizacija saobracaja očekuje oko podneva.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/Nina Todorovic‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter