Izvor:
15.11.2018 u 20:25
0

PORODIČNA TRAGEDIJA U PELAGIĆEVU: Usmrtio suprugu pa sebi pucao u glavu!

Nikola Pelagić (58), auto-limar iz Pelagićeva, hicima iz pištolja ubio je suprugu Darinku (54), a potom je presudio i sebi pucajući u glavu.

Zločin se dogodio u sredu ujutro ispred kuće u kojoj su supružnici živeli sa sinom. On je čuo pucnjeve i nakon toga u dvorištu zatekao tela roditelja pa je pozvao strica R. P. koji je sve prijavio policiji.

– Istragom je utvrđeno da je Nikola u Darinku ispalio pet metaka. Dva hica pogodila su u trbuh, dva u grudi i jedan u glavu. Potom je izvršio samoubistvo pucajući iz pištolja sebi u glavu – kaže izvor blizak istrazi.

Motiv zločina zasad nije poznat, a nezvanično saznajemo da je ubistvu prethodila svađa supružnika.

Meštani u šoku i neverici pričaju da ništa nije ukazivalo na zločin. Ujutro su, kako kažu, videli Nikolu kada je otišao na bunar po vodu. Niko ne zna šta se desilo kada se vratio u kuću i samo su čuli pucnje da bi ubrzo pronašli tela.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter