Izvor:
26.11.2018 u 16:19
0

PAKLENA OSVETA: Profesor iz Vršca angažovao studente da zapale automobil njegovoj bivšoj ženi!

Aleksandar P. (40), profesor Vazduhoplovne akademije iz Vršca, uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je preko svog učenika pronašao drugog mladića, kog je potom podstrekao da njegovoj bivšoj supruzi zapali automobil.

Kako saznajemo, Aleksandar P. je svog učenika S. S. (21) zamolio da mu pronađe nekog ko bi mogao da se osveti njegovoj bivšoj ženi Maji P.

– Učenik ga je potom povezao sa svojim poznanikom N. T. (21), s kojim je profesor potom sklopio dogovor. N. T. je dobio informacije gde se nalazi i koji tip vozila ima njegova bivša žena Maja P. Potom je 30. oktobra, sa kantom benzina otišao u Slavonsku ulicu u Zemunu, polio felne i zapalio automobil "Ford fokus" – kazao je za dobro obavešten izvor.

On dodaje da je policija nakon istrage identifikovala profesora, piromana, ali i učenika koji ih je povezao, a potom im po nalogu tužioca odredila zadržavanje od 48 sati.

Profesor je na saslušanju pred tužiocem negirao krivicu, dok su piroman i učenik priznali, a potom sklopili sporazum o priznanju krivice. Osuđeni su zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora, sa rokom provere od četiri godine. Uhapšenom profesoru je nakon saslušanja određen jednomesečni pritvor – dodaje naš sagovornik.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter