Izvor:
27.11.2018 u 11:42
0

POLICIJSKA AKCIJA: Uhapšeni službenici ministarstva infrastrukture zbog mita!

Kosovska policija uhapsila je pet službenika, osumnjičenih za zloupotrebu položaja i uzimanje mita, navodi se u današnjem saopštenju kosovske policije. Privođenje je sprovedeno u ponedeljak posle višemesečne istrage.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su službenici ministarstva infrastrukture, čiji su inicijali i godište: P.N. (1962), B.D. (1974), B.K. (1980), K.K. (1957) i M.B. (1962).

Ne zna se da li su uhapšeni srpske ili albanske nacionalnosti. Taj slučaj odnosi se, navodi se dalje, na osumnjičene koji su nezakonito izdali licencu ispitivaču za izdavanje vozačkih dozvola.

Tokom policijske operacije, pretraženo je pet lokacija, uključujući tri kancelarije u ministarstvu infrastrukture, kancelariju regionalne kancelarije za izdavanje vozačkih dozvola u Prištini i regionalnu kancelariju u Ðakovici.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter