Izvor:
29.11.2018 u 19:53
0

OTKRIVENI DETALJI HORORA: Dragomir T. nožem nasmrt izbo Miloša Bogojevića, od koga je pozajmio novac na kamatu! (FOTO)

Dragomir T. (68) iz Šapca nasmrt je izbo Miloša Bogojevića (52) u njegovom stanu u Ulici vojvode Mišića u Šapcu, posle čega je odmah pozvao policiju i priznao zločin.

Kako saznajemo, Dragomir je juče oko sedam sati došao u Bogojevićev stan na petom spratu zgrade, a pola sata kasnije je počinio jezivo ubistvo.

– Bogojević je navodno bio poznati šabački zelenaš, a Dragomir je od njega pre izvesnog vremena pozajmio novac na kamatu – kaže sagovornik.

Svađa u stanu

– Navodno, Dragomir nije vraćao pare po dogovoru, pa mu je Bogojević zbog toga često pretio i pritiskao ga. Dragomir je te pretnje više puta prijavljivao policiji – kaže naš izvor i dodaje da je ubijeni i kobnog jutra zvao Dragomira telefonom i pretio mu da će doći kod njega kući i da će mu pobiti porodicu.

– Dragomiru je verovatno prekipelo da trpi torturu, pa je posle tog poziva otišao kod Bogojevića u stan – kaže naš izvor.

– Izgleda da su se njih dvojica posvađala i Dragomir je zgrabio nož. Ubadao je Bogojevića po čitavom telu. Bukvalno ga je iskasapio. Kada je shvatio da ga je ubio, sam je pozvao policiju i mirno se predao – kaže naš sagovornik.

Uhapšenom Dragomiru T. određeno je policijsko zadržavanje, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

– Policija je prilikom uviđaja, ispred zgrade u kojoj se desio krvavi zločin, pronašla nož kojim je počinjeno ubistvo. Istragom će biti utvrđeni svi detalji zločina, kao i motiv – kaže naš izvor.

Komšije ubijenog muškaraca kažu da ih je probudila stravična vriska.

– Čula se svađa, lupanje vratima, a potom su odjeknuli jezivi krici. Galama je dolazila s petog sprata, nisam znao šta se tačno dešava. Tek kasnije, kada je policija stigla, shvatio sam da se dogodilo ubistvo. Čuo sam da je ubijeni uboden nožem više puta. Krvavo i unakaženo telo nađeno je u hodniku, u kome je bilo krvi do kolena. Pretpostavljamo da je komšija uspeo da izađe iz stana kako bi potražio pomoć, ali nije uspeo u tome, pošto su rane bile smrtonosne, pa je iskrvario – kaže užasnuti komšija i dodaje da je ubijenog znao iz viđenja.

Bio u zatvoru

– On je poslednjih nekoliko meseci živeo u tom stanu kao podstanar. O njemu nisam čuo lepe reči. Priča se da je davao novac na kamatu, da je je navodno dilovao i drogu i da se bavio mutnim poslovima. Ko zna šta je od svega toga tačno – priča sagovornik i dodaje da je ubijeni Bogojević odranije poznat policiji i da je nekoliko godina proveo u zatvoru.

Osumnjičeni za ubistvo, kako saznajemo, važi za mirnog i povučenog čoveka.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter